ÇOCUK KULÜBÜ ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI

Okulumuzda 2023 -2024 eğitim öğretim yılı itibariyle 9.00 – 14.40  arası normal eğitim yapılmaya başlanmıştır. 25 Eylül 2023 tarihinden itibaren eğitim saati bitiminde  haftanın  5 günü 14.50 – 17.10 saatleri arasında yaygın bilinen etüt resmi adıyla çocuk kulüp çalışmaları yapılmaya başlandı.

10.10.2023 97

A. Çocuk Kulübü çalışmasının gerekçesi.

Okulumuzda  NORMAL EĞİTİM yapılmaktadır. Normal eğitim saatleri ebeveynleri çalışan öğrencilere uymamaktadır. Bu durum ebeveynleri farklı alternatiflere yöneltmektedir. Ebeveynler, bakıcı tutarak ya da etüt hizmeti veren özel kulüplere çocuklarını göndererek çocukların eğitim sürelerini kendi çalışma saatlerine uygun hale getirmektedirler. Çocukların okuldan sonra farklı kuruma geçişleri, geçiş esnasında geçirilen süre vb. durumlar göz önüne alınarak çocuklarımıza okulumuzun geniş imkânları kullanılarak daha konforlu bir Çocuk Kulübü hizmeti sunmak istiyoruz.

B. Çocuk Kulübü Nedir? Kulüp çalışmaları süresinde ne gibi hizmetler sunulur?

Öğrencilerimizin okuldaki ders süreleri tamamlandıktan sonra, eve gidiş sürecine kadar ödevlerinin yaptırılarak, eksik olan ders kazanımlarının uzman öğretmenler tarafından tamamlandığı, derslere ait ölçme araçları ile öğrencilerinin gelişimlerinin takip edildiği bir etkinliktir. Çocuk Kulübü aynı zamanda öğrencinin ödevlerini bitirmiş ve belirli destekleyici akademik çalışmaları yaparak eve dinlenme ve ailesi ile vakit geçirme gitmesini sağlayan bir faaliyettir.

C. Çocuk Kulübü Programında Sunulan Diğer Etkinlikler

Sosyal Etkinliklerimiz  akıl ve zeka oyunları, drama, masal anlatımı, halk oyunları, İngilizce, müzik ve resim  faaliyetler yapılmaktadır.

D. Günlük Çocuk Kulübü Programımız

Çocuk Kulübü Programı