Ahmet Vefik Paşa İlkokulu

Vizyon: Eğitim-Öğretimde Başarı ve Kaliteyi Artırmak.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milli Eğitiminin temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda çalışan, araştıran, sorgulayan, girişimci, kültürel ve ulusal değerlerine sahip çıkan, aynı zamanda değişime ve yeniliğe açık; bilgi üreten ve bilgiyi ulusun kalkınması amacıyla kullanabilen dürüst, kararlı, empati kurabilen bireyler yetiştirmek.

Başarılar: *Aralık 2011 Tarihinde Okulumuz "Yılın Kaliteli Okulu Kurum" dalında Çankaya İlçesinde ikincilik almıştır. *12.02.2012 Tarihinde Okulumuz İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün düzenlediği "Yılın Kaliteli Okulu Kurum" dalında, Ankara ilinde ilk on beş okulun içinde yer alarak teşvik ödülü almıştır.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ahmetvefikpasailkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜVENEVLER MAH. ESENLİK SK. AHMET VEFİK PAŞA İÖO BLOK NO: 2 ÇANKAYA / ANKARA

Yerleşim Yeri - ANKARA-ÇANKAYA-ŞEHİR MERKEZ

Ulaşım OTOBÜS